0

Христо Гърбов казва, че е загубил надежда за възстановяването на България. Актьорът, който скоро ще отпразнува 65-ия си рожден ден, казва, че ако гласува на следващите избори, ще го направи с огромно отвращение. Това е така, защото той не вижда дори минимален смисъл в акта на гласуване.

„Едно и също е, едни и същи са. Гади ми се вече от позьорщина и лъжи! Да, ние сме актьори, с това си вадим прехраната, но истината е, че политиците ни бият по всички параграфи – много по-добри актьори са от нас“, казва Гърбов.

Според него най-големият проблем на страната ни са безкрайните опити да се потискат културата и образованието и да се пречи на хората да мислят и дискутират самостоятелно.

„Разбира се, че е така, защото умният и мислещ човек нямаше и ден да търпи това, което ние понасяме с години. Тази цялата кочина, в която се търкаляме повече от 30 лета“, гневи се актьорът, който не може да се побере вече в кожата си затова, че интелигенцията ни намалява все повече.

Казва, че хуморът е единственото нещо, което го спасява и че харесва хората, които могат да използват и разбират хумора, и че е жалко, че все повече хора не само не могат да се смеят, но и нямат чувства. От това се страхува Христо Гърбов.

„Жалко е, че все по-често се срещат пълни сухари, които не само не могат да се засмеят от сърце, ами са и лишени от всякакви други емоции. Ей това е страшното“, признава Христо.

Големият юбилей на актьора ще бъде отпразнуван сред най-близките му приятели. Това е така, защото той мрази големите, шумни партита.

Източник: Клюки /action-newsbg.eu


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *