0

Много ме боли за украинските момчета, които загиват хвърлени като животни в неравен и напълно необоснован бой. Имаше и мирен път за решаване на проблема.

 

 

 

Разбирам интересите на чуждите сили, които вършат това престъпление срещу човечеството с лека ръка. На кой му пука за някакви украинци!? Разбирам и нашите платени говорители на световното задкулисие, но не разбирам телешкия възторг на така наречената градска интелигенция по темата.

 

 

Това говори, че ние нямаме градски хора най-малко интелигенция, защото в погледите на тези хора има само съвършена глупост и скодоумие. Претенцията, че те представляват „разъумът“ е меко казано налудничева.

 

 

 

 

Не зная какво разбират те от „контраатаки“ но съм сигурен, че в главите им няма мозък, а само жажда за грантове и тъпкане на сметки с евро и долари. Толкова са жалки, че не заслужават дори нашето презрение. И жалко, че заради публичното поведение на такива грантови екземпляри умират милиони невинни души по света, а други се измъчват в мизерия и глад.

 

 

Но тях не ги интересува съдбата на обикновения човек, а само тяхната подкупна грантаджийска душица. Тях не ги стигат куршумите и снарядите от „контраатаките“ на голите охлюви, защото те стоят на топло и лапат черен хайвер с шампанско.

 

 

Лесно се воюва с чужди ръце!

 

 

И Бог да им е на помощ на грантаджиите и говорителите на сатаната, когато и украинците го осъзнаят. Защото денят на истината ще дойде и броят на безсмислените жертви /който днес е най-секретната информация/ ще стане ясен в едно с тоталната държавна катастрофа за Украйна, ораганизирана и проведена от напълно фалшиви съюзници. Моята човешка и професионална цел е да има колкото може повече живи украинци след конфликта!

 

 

Целта на всички останали говорители и съучастници в престъплението е да няма живи украинци след края на конфликта, за сметка на защита само на американските интереси в собствената ни държава, Украйна и навсякъде по света. Срещу солидно заплащане като наемници.

 

 

 

Една от двете страни е светла другата тъмна! Моята е светлата.

 

 

Николай Марков


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *