0

Детето чудо – индийският астрологът Абигя Ананд, даде прогнозата си за 2023 година и изправи на нокти целия свят. Предсказателят на коронавируса не само не предвижда отстъпление на болестта, а даже нещо много страшно.

Според него през зимата на 2023-та ще се развихри нов щамп, който ще бъде по-опасен и смъртоносен от всички досега, пише Стандарт нюз бг.

Той твърди, че този вариант на ковида ще повлияе на следващите 400 години.

Всички, които смятат, че сме преживели тази болест, ще останат много разочаровани, казва Ананд във видеообръщение към света.

15-годишният пророк обаче е категоричен, че това ще е и последната вълна на коронавируса.

Според него следващата година се очертава и още един много сериозен проблем – със зърното.

Това ще е причина за глад в много държави, смята Ананд. Той апелира към света да се подготви за природни катаклизми, които постоянно ще се увеличават.

Също така Ананд предвижда силни геополитически сътресения, които ще изменят световния ред.

Въпреки това Ананд смята, ч като цяло годината, която е под ерата на Водолея, ще способства за подобрение на икономическата ситуация в света.

Според него човечеството трябва сериозно да инвестира в Космоса и в съвременните технологии. Ананд твърди, че бъдещето е в облачните технологии, както и в 5G. Въпреки че това може да е свързано с известни проблеми, в бъдеще тези технологии много ще помогнат на следващите поколения, смята Ананд.

Според него планетите в Слънчевата система са разположени така, че на Земята предстоят поредица от сериозни промени, които не само ще променят утрешния ден, но и ще окажат влияние върху 20-годишен период.

Според него най-голямата промяна ще е в ценностите досега и всеки трябва да се замисли за това, защото кардинално ще промени живота ни.

Ананд посочва и спасението – предстоящите събития не могат да бъдат променени, но всеки може да измени поведението си към това, което предстои. Трябва да бъдем морално готови и да не се вкопчваме в материалните вещи, защото в един момент може да ги загубим.

Духовността е това, което е спасението. Повече самоусъвършенстване и повече време със семейството, препоръчва Ананд.

Блиц


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *