0

Дуетът водещи от „България търси талант“ Сашо Кадиев и Дани Петканов се събра отново в студиото на bTV. Лудият репортер ще коментира събитията цяла седмица. Още от началото ѝ обаче стана ясно, че Петканов в крайна сметка предпочита да говори основно за себе си и все успява все да завърти темата я към коригирания си нос, я към присадената си коса.

 

Новият елемент от разкрасяването на Дани са плочките на корема, които той вече демонстрира на снимки в социалните мрежи. Не съм си поставил за цел да имам плочки, а да имам самочувствие, обясни Петканов. Операцията на носа, която той си направи по едно и също време с вече бившата си половинка Алекс, явно е била една от крачките, към придобиването на такова.

 

Оказа се обаче, че Сашо Кадиев е бил на път да увреди вече подобрения профил на Лудия репортер, при това без изобщо да разбере. Това станало по време на „България търси талант“, разкри след дълго мълчание Петканов.

 

„На твоя златен бутон в „талантите“ ти беше толкова екзалтиран, а аз бях на месец и половина след операцията. Така ме шибна, без да разбереш дори, че ми се появиха звезди! Точно в носа“, разказа Дани.

 

Той щял да се разплаче, но не от блока. „То не боли, вътрешно ме заболя да не си ми направил нещо на операцията“, каза той на Сашо Кадиев. Последният пък похвали колегата си какъв професионалист е, защото нищо не казал в тази ситуация.

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *