0

Войната между плеймейтката Златка Райкова и Благой Георгиев започна с пълна сила видя Lupa.bg. Провокира я участието на гелосания мачо в предаването „Търси се. Родителите на бившия футболен национал направиха на пух и прах Райкова и си пролича, че никак не са долюбвали изкусителката. Майката и таткото на Благо не скриха, че са били против връзката на сина си с плеймейтката, но пък харесват новата му жена – Поли и най-вече това, че приема бившата му – Христина. Именно бившата гимнастичка Христина бе издигната в култ от бившите си свекъри. Те се изказаха крайно неподходящо, че много искали Благо да е с Хриси.

 

„Докато беше футболист ми помагаш много финансово, но сега вече има голямо семейство и гледа на тях да отделя. Много обичаше Хриси. Много съжаляваме, че се раздели с нея. Бяха много хубава двойка. Даже с внучката разглеждаме снимки и коментираме колко хубава двойка са били“ – заявиха семейство Георгиеви.

„За да се стигне до раздяла, значи нещата не са били окей“, каза Георгиев относно връзката си с бившата гимнастичка Христина Витанова, от която има две деца. Признава, че избягва да говори за предишни връзки, защото има сега жена до себе си. „Помня хубавите неща“, добави най-набожният ни футболист.

 

 

„Гледахме доста време малкия Благо, но след това ни се обтегнаха отношенията. Ние бяхме много против връзката му със Златка. С новата му жена Поли не се познаваме много, но е добро момиче, но още е дете. Харесваме в Поли това, че приема Хриси и не плюе по нея“ – призна майката на Джизъса.

 

„Футболът е моят живот и след като се отказах, не знаех къде съм, бях като болен“, призна Благо и добави, че винаги ще съжалява за това решение. Никога не е искал да бъде треньор, надява се обаче да бъде ръководител на отбор. А едно от децата му вече е поело по неговия път – Давид, който вече от 3-4 години тренира футбол.

Благой Георгиев е баща на 4 деца. Има момче и момиче от бившата гимнастичка Христина Витанова – Йоана и Давид. Има син – Елай, от първия си брак с рускинята Есмер Омерова, и още един син от плеймейтката Златка Райкова, който също се казва Благой.

 

Джизъса се ожени за новата си приятелка Полина това лято. Двамата се запознават във фитнес залата. „Още като го видях да влиза във фитнеса, много ми хареса като мъж“, разказа Полина. Предлага й годеж, докато са на почивка в Индонезия. Децата на Благой лесно приели новата му съпруга. „Говорили сме за общо дете, но решихме да мине малко време след сватбата и да се опознаем повече“, обясни Полина.

 

Думите на родителите на ритнитопковецът провокираха Златка да избухне срещу бившия си мъж и семейството му. Цяла вечер плеймейтаката не спираше да отпваря на въпроси на последователи и да твърди, че казва истината, а Благо лъже. Ето едно от признанията на плеймейтката:

 

„Издръжките на децата му и частното училище на дъщеря му ги изплащах аз! Кредитите и заемите ги плащах аз. Сметките вкъщи и дрехите на децата му съм поемала аз. Не спях и работех. Дали правя дрехи или снимам, все тая, защото не съм имала сили за нищо без сън. Нямам думи колко съм обидена. Само за детето ми да не говорят нищо! Детето ми казва Тати на Карен, за съжаление. Господ ми е свидете, че не исках така да става. Не й прави чест на майка му. Тя и до ден днес гледа децата му, защото той няма нерви да се занимава с тях.

 

Когато аз родих не познасяше, че малкият много плачеше и моята майка живееше почти в нас. За жалост и тя не издържа. Неговата майка каза, че ще гледа Благойчо само ако стои в тях. Причината да търсим помощта им беше, че аз изнемогвах да работя и да издържам семейството, докато бащата нямаше желание за нищо. Детето до скоро не спеше и аз също не съм спала. Не спях и работех за да издържам семейството. Много грозно стана всичко, но просто много неща не знаете. Аз гледах нейното дете и не й прави чест“ – написа Златка в инстаграм.

 

Източник: lupa


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *