0

В неделния ден Антония Петрова беше поканена да коментира изборите по Нова тв. Миската, която по образование е юрист, буквално уплаши зрителите с външния си вид. Никой не слушаше какво говори, а всички гледаха обезобразеното й лице. Мис България 2009 и Мисис Русия 2012 се е окепазила с филъри и операции. От някога хубавото й лице няма и помен, видя Lupa.bg.

 

Очевидно миската се харесва така, защото продължава да се ремонтира. Всъщност само се загрозява и състарява с корекциите. Блондинката си е отрязала носа до миниатюрни размери и направо стои комично. Отделно си е наблъскала скулите и устните с огромно количество филъри и изглежда така, сякаш всеки момент ще експлодира.

 

В интернет злобари пишат, че Toца, както я наричат в родния Перник, вече е досущ като „ботокс-близнаците“ Богданоф. Двамата братя, които починаха в началото на тази година, бяха сред най-известните телевизионни водещи във Франция. През годините Гришка и Игор се подложиха на поредица от козметични манипулации, които направиха външния им вид неузнаваем.

 

Богданоф

 

„Като двойничка на братя Богданоф е“, „На пълнена пуйка прилича Антония, а беше симпатична“, „Обезобразила се е! Защо млади жени си причиняват това. Много добре си беше преди корекциите“ – коментират в социалните мрежи.

 

Източник: lupa


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *