0

Всички познаваме Емили Йорданова като Емили Тротинетката – онова „камикадзе“ на пътя, което се „шмуга“ между колите и кара с опасно висока скорост своята двуколка. Но, оказва се, Емили има ужасно тежка история, която разказа в YouTube канала на Мъци.

За разлика от много транссексуални, Емили още от малка знае, че иска да е момиче. Когато е на 5 г., тя започва да се възприема като принцеса Емили. Причината е, че нейното тяло така и не се развива като тяло на момче. Това се наричало интерсекс или натурален транс.

Когато е на 12 г., губи тестисите си в следствие на инфекция. Това е и причината тя никога да не е имала ерекция. А това между краката си ползва само по малка нужда.

Въпреки тези биологични особености, родителите на Емили така и не я възприемат. Особено тежко било с баща ѝ, който редовно я биел, а веднъж дори стигнали и до районното, тъй като като самозащита, Емили наръгала мъжа с нож в бедрото.

Но истинският ад за нея започва по-късно. Всъщност през 2007 г. от този свят си отива баща ѝ в следствие на инфаркт, а година по-късно почива и майка ѝ – от онкологично заболяване.

За да не бъде настанена в институция, Емили заживява със семейството на своя вуйчо. Той и вуйна ѝ превръщат живота ѝ в ад, а причината е доста безумна – полът и сексуалната ориентация на Емили.

Единствената помощ, която Емили тогава получава, е от Свидетелите на Йехова, с които се вижда и до ден днешен.

Когато Емили навършва 18 г., точно в деня на рождения си ден, тя напуска вуйчо си и се връща в апартамента на покойните си родители. Започва работа в завод и така до София Прайд 2021 г., когато се запознава с Тихомир, който по онова време е все още Емили.

Двамата разменят телефоните си, а за първи път излизат на среща на рождения ден на Емили. Както се казва, останалото е история, но Емили е категорична – не е с Тихомир заради секса! Дори напротив. Повече от половин година тя държала културиста на сухо.

А ако се чудите защо Емили постоянно се снима с по-възрастни жени, причината е доста проста – тя е лесбийка и е полиаморна. Тоест любовта на Тихомир не ѝ стига.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *