0

Ралица от „Игри на волята“ е мацката, която ще ви купи и продаде, а вие дори няма да разберете. Мацката изобщо не си поплюва и винаги казва това, което мисли. Наскоро тя сподели, че за нея Мирела е наивна, а Жени Джаферович е топ манипулатор, пише vbox7.com.

Ралица обаче не смята, че Жени е тарторката сред жените, но не това е важното. Мацката сподели в Instagram снимка, на която би завидяла и самата Джаферович. Рали е напълно готова за бодибилдинг състезание, съдейки от кадъра тук:

Евала, момиче! Зад тази преса стоят часове упорита работа в залата и диета. Рали разкри на стори, че не робува на диети и не си брои калориите. Важно е храната да е балансирана и да не се стига до крайности. Мацката даде заявка, че ще бъде най-силната жена в сезон 4 на Игрите.

Рали сподели, че тайната на успеха се състои в нещо простичко: Да не се бърза, но и да не се спира никога. „През изминалите години, в които активно се състезавам, научих, че успехът се крие в постоянството, усърдната работа и волята!И колкото и клиширано да звучи, е точно така! 💯 Всяка една титла е завоювана с много отдаденост. Няма лесни победи! Няма и лесен път. Отстрани винаги изглежда лесно и винаги се намира някой, който да каже на черното бяло. 👀“, съветва още Рали.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *