0

Преди две години четох молитви за здраве, срещу враждебни сили, за успехи във всяко начинание в дома на изчезналото момче Сашко в Перник. Тогава беше безводният период в града. Това разкри отец Георги Гелеменов. Свещеникът, който се е сдобил с прозвището екзорсист №1 у нас, добави, че е отишъл при семейството по молба на бащата на Сашко – Александър Цветанов.

 

„Той ме намери в интернет, аз съм известен с молитвите си“, поясни отецът.

„Направих два последователни водосвета у тях. Детенцето дойде от училище, доведе го баба му, беше с една раничка… Майката отсъстваше“, разказа още свещеникът, който е убеден, че Сашко се намира на сигурно място.

„Моето обосновано и логично предположение е, че момченцето е живо и е или в Англия, където е майка му, или е в България и ще бъде изведено в Англия. Майката на Сашко се е опитвала и досега да го вземе при себе си. Когато отидох при тях, родителите на Сашко вече бяха разведени. Разбрах от медиите, че са имали противоречия, но бащата на детенцето не ми разказа нищо за бившата си съпруга. Тя обаче като майка иска да си го гледа“, смята отец Гелеменов.

 

„Направи ми впечатление, че домът им е много подреден. Живеят скромно, в двустаен апартамент. Бащата е нотариус. Има съвсем лека форма на церебрална парализа, но това не му пречи нито в професията, нито в бита. Никой в Перник не ми каза лоша дума за него. Така че едва ли има врагове. Той е свестен, добросъвестен човек, гледа си работата и не би съгрешил“, описва впечатленията си от Александър Цветанов екзорсистът.

 

„Забелязах също, че детенцето е много добър художник. Дойде си развеселено, остави раницата, изми си ръчичките и му принесоха да обядва. То не мълчеше, говореше доста и възбудено. Разказваше на баща си за училището. Изглеждаше леко отнесено, но си поговорихме. Беше с бистра мисъл“, допълни Гелеменов.

Според него е изключено да се говори за смърт или за други трагични неща в случая с малкия Сашко.

 

„Детенцето категорично е живо!“, сигурен е духовникът.

Отец Георги Гелеменов е имал много срещи и с бащата на изчезналия Съвестин.

„Той се свърза с мен веднага след като се върнах от Ирак, за да ме пита дали синът му не е при някой дервиш. Не можах да му отговоря, там не научих нищо за това детенце. Но Съвестин също е жив и здрав“, категоричен е свещеникът.

 

„Не може да се говори за смърт, докато няма труп. Моят покоен вече братовчед Александър Гелеменов, който беше шеф на Катедрата по криминалистика в школата на МВР в Симеоново, обичаше да повтаря, че „следи винаги остават“. При момченцето, което издирват, няма никакви следи от отвличане с насилие, от смърт и от всякакви нещастни обстоятелства. За мен определено момченцето е при близки хора“, каза още екзорсист №1 у нас.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *