0

Зорница обяви, че предава приятелката си Мира от „Игри на волята“, защото имала семейство, а тя не.

Още в началото на риалитито двете обаче твърдяха, че няма да се номинират. В крайна сметка единствено Мира успя да удържи на думата си и по този начин показа, че е истински приятел. Това обаче не може да се каже за Зорка, която често се проявяваше в игрите като фурнаджийска лопата.

„Аз ще гласувам срещу Мира, защото тя има семейство – мъж и деца, а аз нямам и тепърва трябва да се доказвам. Искам чрез финала на шоуто да го направя, да покажа какво мога“, заяви Зорница и буквално втрещи останалите от отбора на Непобедимите. Именно това й изказване обаче й изигра лоша шега.

Мира не й върна жеста и гласува за Виктория, а след нея Алекса даде двата си капитански гласа за Зорница и директно я изпрати на двубой със самия него. Често досадната претендентка в Игрите не пропусна да се размечтае за евентуална победа над сърбина и присвояване на грошовете му. Дали обаче ще й се получи, ще разберем в утрешния епизод.

Иначе от племето на Непобедимите Виктория и Мира бяха излъчени като следващите финалисти заедно с техния кадър Георги, който в предния епизод си купи финала срещу всичките му налични грошове. От племето на Безстрашните на финала са Фифо, Мани, Гого, Ралица и Джаферович.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *