0

Във връзка с гневния пост на тв водещата и синоптичка Натали Трифонова, в който тя обвинява таксиметрова компания в лошо обслужване, от фирмата отговориха на нейните нападки:

 

От няколко дни госпожица Natali Trifonova, чрез своя фейсбук профил, както и от ефира на медията, в която работи, обижда и уронва авторитета на нашата компания.

Опитахме се да се свържем с нея, за да разберем причината и да предприемем необходимите мерки, но тя игнорира съобщенията ни.

Затова се обръщаме към нея тук, за да отговорим, както и да защитим своите служители.

 

Уважаема госпожице,

Фирмата ни е на пазара на таксиметрови услуги от близо 30 години. Тук си изкарват хляба хиляди хора, които не са нагли и невъзпитани, както ги наричате, а трудолюбиви и отзивчиви. През всички тези години сме превозили милиони хора и сме дали хиляди работни места.

 

Ако някой наш служител Ви е наскърбил, извинявайте, но не правете обобщения и квалификации. Всеки труд е достоен за уважение и няма да позволим повече да ни унижавате.

С уважение

О Кей Супертранс

Показа си рогата! Натали Трифонова сипе огън и жупел, предлагат й превоз с „Опел Корса“

„OK Supertrans 9732121- фирмата с най-невъзпитаните и нагли шофьори на летище София! Никога повече!“.

 

С такъв гневен пост изрази недоволството си късно вечерта Натали Трифонова във Фейсбук, пише fakti.bg.

Синоптичката беше в Рим за „Мача на мира“ и явно проблемът е настъпил при връщането в родината. Водещата не уточнява какво точно се е случило, но възможностите са или грубо отношение, или да са я таксували със солидна сума.

 

Под поста ѝ не закъсняха и коментарите на явно изпатили си от същата фирма:

„Супер са си, псуват те, пушат си в колите, миришат на пот, държат се надменно (сякаш са с пет висши образования) държат се сякаш си им длъжник……….нооооооо това е наша България(за огромна жалост)“

 

„Чиста злоупотреба с монопол. Една таксиметрова фирма си спечели правото само тя да държи тротоара пред летището и тотално се самозабрави. Ако бяхме нормална държава не само таксита щяхме да имаме, а и да си поръчваме и избираме Uber и още куп компании. Но у нас интересът на таксиметровите фирми, които дерат шофоьорите с убийствени лизинги, е много по-важен от този на потребителите (данъкоплатците).“

 

Последваха и малко по-хапливи и колоритни коментари:

„Пази боже сляпо да прогледа… Все пак сте една проста синоптичка и мисля, че не очаквате червен килим да ви сложат от терминала до такситата…“

„Удариха те копърките, а геймърке“

„Карам Корса но бих те закарал за един автограф и снимка“

„Ами като не се сещаш да ми се обадиш да те взема, диване такова“

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *