0

Поредна драма в „Игри на волята“ се завъртя около Джаферович, този път с участието на Виктория Григорова

Габаритните дами се отдадоха на сладка раздумка и показаха колко симпатични са си една на друга, пишат колегите от „Хотнюз“.

„Съжалявам, че не бяхме в един отбор, ако бяхме на племето щеше да им се види тясна Резиденция, Стопанство, Река и всичко останало… Направо щяхме да ги побъркаме, щеше да бъде много интересно“, заяви Вики и срещна подкрепа на думите си в най-коментираната жена и в същото време недолюбвана в Игрите този сезон. „Каквото кажеш ти, това ще прави Алекса и Гого“, изтъкна я Жени, като влиятелна персона сред бившите сини. След това обаче волейболистката буквално обърна палачинката пред Алекса, обявявайки Евгения за един от най-опасните играчи на финала.

Нова ера в “Игри на волята: България” посрещна състезателите на Арената след три месеца, изпълнени с изпитания. Тази вечер войната на племената Непобедими и Безстрашни приключи, но започна истинската надпревара за голямата награда от 100 000 лв. Първата битка на деветимата финалисти, в която всеки се сражава сам за себе си, тества тяхната бързина и координация. Филип отбеляза своята 24-та победа в състезанието, която му спечели имунитет за първия съвет на финалистите. Играта се оказа фатална за Ралица и Мирослава, които не успяха да подредят своите плочки и изостанаха значително спрямо останалите играчи. Виктория се справи с доминото си преди тях, което я направи последния спасен финалист в битката, а Ралица и Мирослава автоматично се превърнаха в първите номинирани състезатели.

След обединението на племената настана време за преразпределение на коалициите. Георги опита да се сближи с Филип, но плановете му бяха осуетени от останалите играчи, които не ги оставиха насаме. Виктория и Джаферович споделиха общи интереси, заради които се договориха как да действат на съвета, а Гого разкри пред Алекса, че се двоуми дали да рискува и да излезе на Арената, за да спечели грошове. Още същата вечер финалистите се събраха на своя първи съвет, за да изпратят още двама души в огъня на утрешната елиминация. Жълтите номинираха Георги, който събра всичките им 6 гласа, докато червените се обединиха срещу Мани. Те ще се изправят в безмилостна елиминационна битка срещу Ралица и Мирослава на Арената на екстремното риалити.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *