0

Изненадващо откровение направи победителката от „Ергенът“ сезон първи Виктория Капитонова в разговор с фенове.

 

Рускинята, която вече е категорична, че България е нейната родина, се изпусна уж неволно, че е имала тръпка преди да влезе в първия сезон на предаването и реално е била обвързана. Почитателите веднага усетиха, че тя ще каже и повече и я попитаха директно, зарязала ли е някого, за да влезе в предаването и да натрупа национална популярност, която няма как да спечели, макар че участва и в „Мастършеф“.

 

Разбрала, че е сгафила, Капитонова направи още един гаф като се опита да смени темата и обяви, че вече е ясно кой е победил във втория сезон на предаването. Той приключи само преди броени седмици в Турция, така че наистина победителят вече е заснет как получава титлата от новия ерген. Всички участнички все още се пазят в пълна тайна, като единствената сигурна е бившата брадърка Розмари.

 

Тя обаче се прибра преди края на снимките, така че със сигурност не е спечелила риалити предаването. Очевидно предишните участнички са наясно какво се случва в новия сезон, а Капитонова е доста обидена, че въпреки победата си, бе залята от хейт и продукцията не застана зад нея. Договорът на рускинята за конфиденциалност със сигурност е изтекъл и тя ще държи в шах продукцията с нови разкрития.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *