0

Тина и Миро от „Един за друг“ зарадваха всички свои последователи с новината, че най-сетне са се сдобили със собствен дом във Великобритания.

Щастливата новина съобщи Тина в Instagram, а фотото за минути събра хиляди лайкове. Закупуването на дом е една от големите мечти на Тино и Миро, които бяха финалисти в семейното шоу.

„Не можем да опишем колко сме щастливи в този момент, колко дълго чакахме и колко се надявахме да изпратим годината в нашия така мечтан ДОМ… Радваме се, че преследваме и сбъдваме целите си заедно! Вярвам, че това е едва началото на всичко за което сме мечтали ръка за ръка през изминалите дванадесет години…“, пише Тина към фотото, на което се вижда и къщата, която са си купили.

Тина сподели още, че две години са спестявали, за да могат да си позволят мечтаната къща. Обиколките са били 4 месеца, направили си над 30 огледа, имат близо 10 отхвърлени оферти, една неуспешна сделка и много разочарование, но вече всичко това е минало.

Миналата година Тина и Миро вдигнаха шумна и приказва сватва в България. На събитието присъстваха едни от най-близките на двойката, а сред гостите бяха и участници от „Един за друг“.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *