0

Благой Георгиев все пак не може да бъде забравен от нито една жена, през чийто живот е преминал

Първата съпруга на Благой Георгиев – Есмер Омерова, разказа изненадващо за лукса, в който живеела с него и бе категорична, че му е простила.

 

В разговор с фенове, който вече не е достъпен в инстаграм, рускинята си спомни за годежа в Дубай с нашенеца. Той бил наел хеликоптер, с който двамата летели над пустинята. На земята било изписано: „Ще се омъжиш ли за мен?“, а след като слезли, татарката получила невероятен букет. Двамата били отседнали в шикозен хотел. Благой помолил Есмер да се омъжи за него още на втората им среща и братът и бащата на Омерова били категорично против.

 

Най-романтично било получаването на пръстена, който донесъл делфин.

 

Влюбените отишли на частно шоу с животните, а при гмуркането си едното донесло ринг, на който висяла кутайска с годежен пръстен. Двамата изкараха заедно две години и половина, а с днешна дата Есмер твърди, че му е простила и е щастлива, че го е срещнала, защото има син от него.

 

Доскоро Есмер обвиняваше последователите си, че я занимават с футболиста, който отдавна била изтрила от живота си. Явно, за да привлече вниманието към профила си в инстаграм, тя смени тактиката и подборно разказа за Георгиев, който нарече „перфектен манипулатор“.

Есмер твърди, че е простила на нашенеца, след като започнала да се занимава с психология, за която непрекъснато говори.

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *