0

Първа елиминационна битка във финалната седмица от четвърти сезон на “Игри на волята: България” изправи четирима воини един срещу друг. Ралица, Мирослава, Георги и Мани се впуснаха в тежко предизвикателство, в края на което двама финалисти напуснаха екстремната Арена завинаги.

Георги доказа своите качества и триумфира над трите жени с повече от 25 минути преднина, което му спечели място сред най-добрите седем. Голямо забавяне на Мирослава в изкопаването на последното ѝ десето въже позволи на Мани да обърне играта. Домакинята не беше сред тримата, които продължиха към лабиринта, и за нея приключението завърши още в първия етап на битката. “Това е една голяма победа за мен! Искам да пожелая на всички български жени да вярват в себе си и да се предизвикват в абсолютно всеки един момент. Българската жена е силна жена” – сподели Мирослава, след като зае деветото място в оспорваното съревнование. Ето какво сподели тя ексклузивно за Vbox7:

Очакваше ли да продължиш толкова напред в играта?
Определено не съм очаквала да продължа толкова дълго време в играта. Единственото нещо, за което искрено се надявах, е да не отпадна първата седмица, оттам нататък всичко беше бонус.

Какво мислиш за основаването на коалиции?
Думата „коалиции“ я разбрах в Игрите, в живота не ми се е случвало да участвам в такъв тип неща. Даже и до ден днешен смятам, че аз не съм участвала в абсолютно никаква коалиция. Просто другите смятаха, че съм част от тази, в която бяхме уж аз и Ели, впоследстивие и Зори.

Най-трудният ти момент в Игрите?
Най-трудният момент в Игрите беше липсата на моите деца. Като една майка няма как да не изпитвам тъга по тях. Те са още мънички, имат нужда от мама, но заради тях бях готова да стискам зъби и да издържа докрай.

Продължаваш ли да бъдеш все толкова близка с Елица и след финала на предаването?
Ели е една страхотна жена и до ден днешен сме приятелки и се надявам до края на живота ми да сме приятелки с нея. Аз съм вече част от нейното семейство, както тя от моето.

А можеш ли да посочиш участници, на които открито не симпатизираш и до днес?
В „Игри на волята“ ако съм казала нещо лошо за някого си остава в „Игри на волята“. Оттук нататък от моята уста няма излезе нищо лошо към когото и да е било. Ако трябва да кажа нещо лошо за някого, това ще бъде в неговите очи.

Как се промениха отношенията ти с Генчо след предаването?
С Генчо сме в чудесни отношения. Той е един страхотен мъж, неведнъж съм го казвала. Имаше моменти в Игрите, в които не се чувствах добре в неговата компания, но това беше за кратко. В сегашно време сме добри приятели. Комуникираме, общуваме, даже се срещаме от време на време. Той познава моето семейство, така че само позитиви към Генчо.

Научи ли нещо ново за себе си?
Няма нещо, което може да ме спре. Вече си мисля, че мога всичко. Ако не го мога, трябва ми малко време и ще го направя. Аз съм човек, който много бързо се приспособява, търпи на всичко и за пореден път доказах това мое твърдение.

Участието ти в Игрите отрази ли се на живота ти извън шоуто?
Да, определено вече ме разпознават, но това не ме натоварва. Даже ми е приятно, особено, когато е позитивно.

Как успя да се отделиш от семейството си за толкова много време?
Беше ми много трудно, но моят мъж ме подкрепи. Даже той беше причината, основната причина, за да вляза в „Игри на волята“. Той каза, че съм най-силната жена на света и трябва да покажа тази моя сила.

Какво би казала на хората, които те смятат за разглезена богаташка?
Ама аз не съм разглезена, къде видяхте разглезена жена? Това е последното нещо, което може да се каже за мен.

Кое е нещото, което не ти достигна, за да бъдеш сред тримата финалисти?
Аз имам една лоша черта – преди финал винаги се отказвам. С участието ми в „Игри на волята“ доказах за пореден път, че никога не завършвам нещата, които съм започнала и това е причината, иначе имах сили за още пет игри.

С какво се занимаваш в момента?
Освен, че съм домакиня се занимавам и с други неща. Помагам в бизнеса на мъжа ми, занимавам се с писане на европроекти. Скоро стартира и мой личен подкаст. Освен това съм започнала и да работя по други неща, които засега ще ги държа в тайна, така че очаквайте неочакваното.

Кой е твоят фаворит за спечелването на Игрите?
Нека да спечели най-добрият!


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *