0

Младата двойка тъне в разкош

В края на лятото риалити звездата Джино Бианкалана и годеницата му Кристиана споделиха в социалните мрежи новината, че ще стават родители. Полът вече също е ясно – двамата ще се радват на момиченце. Още тогава щастливият татко заля профила си в Instagram с видеа от специалния момент, в който предлага брак на любимата си в Чикаго. Преди това доста дълго време двамата липсваха от всички социални мрежи, което на моменти ни караше да се замислим дали двамата изобщо са заедно.

 

Съвсем наскоро Джино Бианкалана сподели кадър на Кристиана с голямото коремче и буквално разтопи всички фенове на звездното семейство. След смъртта на бащата на Джино той дълго време не можеше да си намери място от мъка, така че тази новина със сигурност е слънчев лъч за него.

 

 

Двукратният победител на риалити предаването „Big Brother“ винаги е демонстрирал охолен начин на живот заради семейния бизнес в Америка. Коли, къщи, скъпи дрехи и аксесоари – нищо от това не е проблем за Джино. След катастрофата с мотор, в която той едва оцеля на косъм, премина през общо 7 операции, някои от които животоспасяващи – представете си за каква сума става въпрос само.

 

След неуспешните си връзки с известни и чужди красавици точно по време на възстановяването си Джино се запозна с Кристиана в болница в България. В момента двамата живеят в Чикаго и изглежда, че всичко около тях е просто прекрасно.

 

Бяхме сигурни, че домът им изглежда страхотно, но от кадрите, които половинката на Джино сподели, направо останахме без думи – личи си, че много, много пари са вложени в този дом – класата си личи отдалеч…


 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *