0

Таткото на Сашко Александър Цветанов поздрави всички последователи в социалните мрежи с мила снимка на момченцето. На кадъра то е с широка усмивка, макар и все още в болничната стая. Детето видимо изглежда по-добре, облечено в синя пижамка и в чаршафи на анимационни герои.

„Днес е в добро настроение“, написа бащата. а отдолу заваляха коментари на потребителите.

Припомняме, че вчера таткото пусна видео как детето рисува. На кадрите се виждаше как малчуганът си избира различни цветове и твори върху тетрадка, подпряна на коленете му.

Припомняме, че след 9 дни в неизвестност 12-годишният Александър от Перник, който е аутист, беше намерен в дере в близост до Радомир. В издирването му тогава се включиха специализирани екипи на полицията, жандармерия, планински спасители, специализирана техника и хиляди доброволци. Бащата на 12-годишния Александър дори обяви награда от 100 хиляди лева за откриването на момчето.

Накрая малкият бе открит от доброволци в труднодостъпна местност до Перник. Сега той е в „Пирогов“. Той е в стабилно състояние, преминал е през множество изследвания, а с него работят и психолози.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *