0

Бяха времена, когато Биг Брадър създаваше новия дневен ред на светските новини, но днес това е предимно Инстаграм, където се „раждат“ всеки ден нови „знаменитости“ и хора, мислещи се за важни.

 

Днес доста от тях са тотално променени, имат си нови половинки, някои деца, развиват се далеч от камерите и светската суета. Спомняте ли си Давид, по-известен с прякора Чехльото?!

 

На всички ни е ясно, че повечето от тези хора се приемат за VIP, а всъщност са… нищо. Да не бъдем обаче груби с родните инфлуенсъри, но да не забравяме, че преди няколко години участниците от Биг Брадър бяха първите риалити звезди у нас.

 

Давид стана доста известен със красива половинка Елеонора, с която имат дъщеря. Двамата станаха известни през 2010 г., когато прекрачиха прага на Къщата на Биг Брадър Фемили. Не мина много време, за да разбере цяла България, че помежду им има сериозни проблеми, които в крайна сметка приключиха с раздяла. Скандали, сцени на ревност, един шамар и доста други грозни моменти.

 

Днес обаче Давид Чехльото, както го наричаха всички в нета по онова време, е щастливо разделен с еротичната танцьорка Елеонора. Качанов днес се занимава с хотелиерство, ако съдим от описанието във Фейсбук, където е отбелязал, че е мениджър на спа хотел във Велинград, пише vbox7.com.

Семейното му положение не е известно, но е отбелязал, че в момента е необвързан.

 

Е, във Фейсбук това е доста всеобхватно твърдение, а и кой изобщо и променя статуса в днешно време там точно!?

С бившата му жена не е ясно какво се случва, а в социалните мрежи не е изобщо активна. Като гледаме обаче, Давид изобщо не тъжи за Елеонора. Видно е от фотосите му в социалната мрежа, че в свободното си време се занимава с риболов, който му се отдава.


 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *