0

Александра Фейгин от „Игри на волята“ е имала много тежко детство, което със сигурност е белязало живота й. Тя със сигурност не изпитва носталгия, когато се връща назад в годините, когато е била малка.

 

Състезателката по фигурно пързаляне с насълзени очи разказа цялата тежка история за детството си, когато е била изоставена от майка си. Наложило й се е да израсне само с баща и то в чужда държава.

 

„Като малка бях изоставена от моята майка. Бях останала с баща си в много труден момент, защото сме в непозната държава и нямаме близки хора. трябваше да се доверя само на него, а той като истински герой се справи с огромните трудности и тежестта, която му бе хвърлена. Да води малко момиченце на училище, да готви, да пере… Мога да бъда изключително благодарна на моя баща, че възпита такова дете като мен“, разказва Александра.

 

„Смятам, че съм истинска и гледам да го показвам винаги и на всеки. Хората трябва да сме добри дори с тези, които не ни желаят хубавото. Не трябва да живеем за хората, а за самите себе си. За съжаление аз не успях да усетя домашния уют, което изпитват повечето деца с техните семейства. Децата ми разказваха как са празнували Коледа и ме питаха и мен. Отговарях им, че не празнувам, тъй като сме само аз и баща ми и някак не става.

Моята цел и мечта е да създам голямо и сплотено семейство и да се събираме на масата, както по филмите. Станах силно момиче, мога да се оправям сама в живота и нямам нужда някой да ме подбутва и да ми угажда. Съветвам всички хора в моето положение, които са изоставени, да не се предават, това ще ви направи по-силни“, категорична е Фейгин, която след края на формата се залюби с Георги, който се оказа един от най-комплексните играчи в последния сезон на „Игри на волята“.


 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *