0

Момичето, което грабна победата в „Х Фактор“ с уникалния си глас и излъчване вече не прилича на себе си! Тогава тя се превърна в любимка на Саня Армутлиева… Е, за жалост, това вече е история, която едва ли ще се повтори някога.

Знаем, че тя отдавна се раздели с шефката на „Вирджиния рекърдс“ заради злоупотребата си със забранените субстанции и оттогава всичко за нея сякаш рязко тръгна надолу.

 

Преди дни клиенти на столичен бар, където Бергендорф си вади хляба, останаха потресени и ужасени от тази Жана, която се появи пред тях.

 

Сами може да видите разликата и да се замислите какво може да причини на всеки подобен живот. Жана Бергендорф е едва на 37 години, а вече прилича на повехнала стара жена. Дори зъбите й са оредели и си личи, че отдавна не е посещавала стоматолог. Косата й също е значително оредяла, но явно и Жана не се е постарала да я измие, което я прави още по-рядка, сплъстена и мазна.

 

За фигурата няма смисъл да говорим – тялото на певицата е толкова отпуснато и надебеляло, че може да облича единствено рокли за лелки. Тъжно и жалко, коментираха очевидци.

 

„Каква беше, каква стана… И кофтито е, че си го направи сама. Но като й е толкова акъла… Как може да затриеш всички шансове, които животът ти е дал, за да се превърнеш в това?!“, шушукаха стреснато клиенти.

 

Източник: За Жената


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *