0

Напусналата доста безславно новото издание на „Фермата“ стара героиня от аграрното риалити Хепи Ванче отправи доста сериозни обвинения към продуцентите Иван и Андрей. Според нея в този сезон на предаването тя е била нарочена да е представена като недоволна ревла. Това обаче не е реалността, а образ, който е фиксиран от екипа на „Фермата“.

Хепи Ванче гостува на „Преди обед“ по bTV заедно с певицата Лилия и пред Сашо Кадиев заяви, че страшно много неща от случилото се в стопанството са били изрязани.

Ваня Илиева всъщност била показала и щастливата си страна, която илюстрира и прякора ѝ.

Веселите ѝ моменти обаче не били показани, а само конфликтите, тъгата и сълзите.

Отпадналата ексшампионка обясни също, че Иван, Андрей и екипът им са изиграли огромна роля за най-странния момент от участието ѝ във „Фермата“ , а именно – смяната на отборите. Всъщност Хепи Ванче не била окончателно решила на мине от Старите герои при Новите надежди, но го споменала. От продукцията веднага се намесили, за да не се откаже от тази идея. Така смяната на отбора на практика се превърнало в нещо, от което Ванчето не може за да се отметне.

Лилия също призна, че нейния рев и негативните емоции също са присъствали в предаването повече, отколкото приятните моменти. Тя срещнала приятел, който ѝ казал, че два пъти си бил пуснал да гледа „Фермата“, и двата пъти първото, което виждал, било бесарабската българка да плаче. Певицата, която натъжи всички с напускането на „Фермата“, всъщност изобщо не е плакала толкова, колкото е показано в предаването, пише Vihrogon.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *