0

Юлиан Вергов взе участие в днешното издание „На кафе“. Ето как отговори той на репортерски въпроси относно участието му в спектакъла „С гръб към залеза“ :

– Как се учи текст за 5 дни, когато имаш и текстове за други представления?
– Учи се. Като ти се пече яйце се учи, с повече концентрация. Освен това съм гледал спектакъла, имам представа как изглежда. Текстовете на Яна Борисова са много хубави, много смислени, има логика. Когато усееш да я хванеш, то се разбира след това. Сигурно бъркам някои думички и сега тепърва ще си проличи дали съм си научил текста.

– Какъв е твоят герой?
– Героят е Арман – шеф в ресторант със звезда „Мишлен“. Влюбен е в асистентката си и благоговеещ пред световноизвестен пианист. Когато гледах Стефан Вълдобрев в същия спектакъл, се смях много. Той е много специфичен актьор, ако мога да не го изложа, ще съм щастлив.

За любовни отношения шеф и подчинен нямам представа, не съм изпадал в подобна ситуация, слава богу, но пък може и да е за добро.

От любовта може да се родят невероятни идеи, които да послужат в съответното ведомство, в което работят. За притеснението – всеки човек има такива моменти, всеки има комплекси, аз не правя изключения.

Не приемам Коледа като всеки друг ден от годината, за мен това е специален празник. От малък до ден-днешен чакам Дядо Мраз и да, вярвам в него. Пожелавам на всички хора безкрайно здраве и много усмивки и щастие.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *