0

„Игри на волята“ 4 роди емблематични риалити звезди, които ще помним дълго. Сред тях е и Касим, който имаше известна популярност и от преди.

 

Той е с над 330 хил. последователи в TikTok и близо 7,5 млн. харесвания на видеата си там. Именно затова Касим възприема и снимането на съдържание за платформата като изключително сериозно занимание. В интервю той сподели, че му е отнемало и 5 часа да снима (успешно) видео.

Най-пикантният въпрос около него обаче е свързан със сексуалността му. Коментари под публикациите на инфлуенсъра анонимно твърдят, че Касим си пада по представители на неговия пол, пише vbox7. Той обаче отрича това да е истина, а донякъде разбира тези коментари и според него причината за тях е външният му вид, тъй като той не изглежда едър и нацепен, като повечето мъже инфлуенсъри.

Касим призна, че досега не е имал дълга връзка, но и описа външността на жената, която би го впечатлила. Тя е брюнетка, не по-висока от него, с фит тяло и без корекции по себе си. Звездата от „Игри на волята“ коментира и друго – дискриминацията. Касим сподели, че е от турски произход – нещо, което си личи и от името му, а това невинаги е било в негов плюс. Но и за това каза, че го намира за нормално.

Източник : hotnews.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *