0

Дълги години се обвинявах, че проблемът е в мен, когато съм искала да разбера защо лицето ме заплаши. Каза „ти само се появи на терен и аз ще те пребия“. Направих грешката да не си слушам интуицията“. Това разказа актрисата Диана Димитрова в интервю по Би Ти Ви в предаването „120 минути“, която преди седмица пусна снимки във фейсбук на насиненото й лице и ръка. С тях обяви, че е претърпяла насилие от свой колега преди 5 години.

Исках да провокирам други жени да говорят, не исках да стигам до там, но лицето продължава да ме заплашва.

Актрисата съобщи, че във вторник, по време на Централната емисия новини на bTV е получила съобщение по Вайбър от лицето, което после е било изтрито.

Как е започнало всичко:

Мъжът, който я пребил, се обадил вечерта, крещейки в истерия.

„Думите са лоши, бяха свързани с произхода ми, защото аз съм от село. Каза „Ще те пребия, само и само се появи“, каза Димитрова. В рамките на 2 минути, последвайки лицето от стаята в гардеробната, той мина покрай мен, удари ме в стената, вдигна ме, виждах всичко много бавно, свлякох се на пода, не можех да повярвам, че това е човекът, който аз познавам, уважавам“, каза още Диана.

„Той ме изрита с цялата си мъжка сила в лицето с мъжка обувка. Това беше стабилен шут в лицето, блъсна вратата, псувайки ме“. „След 15-20 секунди дойдоха трима души и ме намериха в това състояние. Беше обявена обеда почивка. В рамките на тези минути аз бях права здрава и заснех сцена, след това не изглеждах особено добре“, разказва тя.

„Не сме имали напрежение в отношенията преди това, бяхме в близки отношения, мислех че познавам този човек“, каза актрисата. Според нея са имали интимни отношения, които са били в тайна.

„Никой не иска да бие тъпана, когато започва някаква връзка. Нямаше напрежение, след удара имаше, но заплахата дойде няколко дни по-късно пред колеги, с другия екип по-късно“, каза Димитрова.

По думите й до нея са стигнали слухове, че през тези 5 години насилникът й разказвал други истории в актьорската гилдия. Но тя изобщо не контактувала с него.

Преди точно една седмица актрисата сподели снимки във фейсбук профила си, на които се виждат синини по ръката и лицето й.

„5 години си задавам въпроса, защо в онзи момент не намерих сили да си извадя медицинско и да подам жалба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достойнството си. Защо позволих на този… човек да ме “докосне“ по време на снимки и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, никога не осъзна деянието си и никога не се извини, а напротив, дори ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи пак. И се наложи да работим пак и пак, а аз само стисках зъби. Толкова силно, че започнаха да се чупят в устата ми“, написа актрисата.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *