0

Исках да провокирам други жени да говорят, не исках да стигам до там, но лицето продължава да ме заплашва.

 

Това каза в предаването “120 минути“ по bTV актрисата Диана Димитрова, която преди дни съобщи във Фейсбук, че е била пребита на снимачната площадка от нейн колега преди 5 години, а прокуратурата се самосезира по случая.

Актрисата съобщи, че във вторник, по време на централната емисия новини, е получила съобщение по вайбър от лицето, което после е било изтрито.

Тя разказа как се е случило всичко:

 

“Вечерта, преди да се случи това, ми се обади по телефона, крещейки в истерия, думите са лоши, но беше свързано с произхода ми, тъй като съм от село от Кайнарджа – “Ще те пребия, ще ти съсипя кариерата, само се появи“. Дълги години се обвинявах, че проблемът е в мен, когато съм искала да разбера отговор на въпрос защо лицето вечерта ме заплаши и каза: “Ти само се появи на терен и аз ще те пребия”. Исках да разбера защо. Направих грешката да не си слушам интуицията и от едната стая в рамките на 2 минути да последвам лицето в гардеробната“.

 

По думите й не са имали напрежение в отношенията преди това.

“В рамките на около 2 минути, последявайки лицето от стаята до гардеробната, искайки да разбера защо, той мина покрай мен – удари ме в стената, вдигна ме, виждах всичко много бавно, свлякох се на пода, съборих закачалки. Погледнах човека, защото не можех да повярвам, че това е човекът, който уважавам и работя с него.

 

След това той ме изрита с цялата мъжка сила, която имаше, в лицето с мъжка обувка. Това беше стабилен шут в лицето. Блъсна вратата, псувайки ме за произхода ми и поздравявайки моите родители, майка ми. След 15-20 секунди дойдоха трима души и ме намериха в това състояние и беше обявена обедна почивка”, допълни Диана Димитрова.

Тя съобщи, че дни след насилието и имало и друга заплаха:

 

“Другата заплахата дойде няколко дни по-късно пред колеги, с другия екип, с който снимахме, трябваше да обсъдим позиция на камерата. Споделих на режисьора, че ме болят зъбите, лицето каза: “Продължи да говориш и аз ще го направя пак“.

“Нашите отношения бяха повече от приятелски, но беше тайна. Никой не иска да бие тъпана, когато започва някаква връзка.

 

Не мисля, че между нас тогава имаше напрежение, нямаше такова. След удара вече имаше. Заплахата дойде няколко дни по-късно, всъщност втората. Тя бе пред колеги от другия екип, с който снимахме. Трябваше да обсъдим позиция на камерата, споделих на режисиора, че ме болят зъбите, а той тогава каза “Продължи да говориш и ще го направя пак“.

 

“Това лице има… хм, Тодор Колев има една песен “Фалшив герой“, и съм сигурна, че като стигнем докрай, профайлърите ще кажат своята дума. Тази агресия личи. Има много записи на изяви на лицето”, каза тя.

“Не контактувам с лицето, не го и следя, той не е в моето полезрение”, обясни Димитрова.


 

Източник: plovdiv24


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *