0

Победителят в сезон 4 на „Игри на волята“ – сръбският шампион по борба Алекса Ерски ще преотстъпи наградата от 100 000 лв. на друг човек, който ще реши как да бъдат похарчени парите. Това призна самият той в интервю.

 

Ето и цялото интервю с него:

Какво е да си шампион в Игри на волята?

Аз по някакъв начин знаех, че с моите качества мога да добутам далеч, но не и да печелим. Изобщо не съм си го мислил и виждам, че вътре имаше много по-силни, много по-подготвени участници. Наистина не можех да повярвам

Какво повече имаше от останалите финалисти?

 

Сега, да кажа воля и желание – не. Всеки е имал достатъчно воля и желание, щом е стигнал до тук. Малко късмет, може би съм бил по-хладнокръвен, малко по-интелигентен от останалите и явно това беше решаващо.

Все още ли смяташ, че Филип беше по-силен от теб?

Да, аз все още смятам, че Филип, може би и Гого. Не съм имал възможност да се срещнем с Гого много пъти на арената в битката един срещу един, защото Гого и аз играехме заедно, но смятам, че да, Филип беше физически много по-подготвен от мен. Аз нямаше как да го бия във водата, но той много пъти е показал, че и на пясъка е достатъчно силен, че да може да ме бие.

Как реагира Елица, когато разбра, че печелиш?

 

Елица беше много щастлива и беше много доволна. Но по принцип тя е вярвала, аз мога да го направя. Тя през цялото време е вярвала, че аз съм точно там, където трябва да съм. И да, аз най-накрая да мога да стана победител, аз в това не съм вярвал, но тя по принцип е знаела, че аз притежавам всички качества да стана победител в такова голямо предаване.

За какво ще похарчиш наградата?

Все още не съм помислил, не бързам никъде. Аз и вътре съм го казвал, че тези пари най-вероятно Елица ще разполага с тях, защото парите винаги трябва да са при жената. Не знаем, най-вероятно ще се опитаме да си улесним живота тук, защото смятаме да се преместим да живеем тук в София и няма да е лошо и да имаме хубав старт.

 

Какво ще кажеш на всички хейтъри, които те обиждат онлайн?

Хора, какво да ви кажа, наистина се извинявам, че съм спечелил. Обещавам че няма да се повтори.

Четеш ли коментарите по свой адрес?

Ако трябва да съм честен, нещо ми се случи с Instagram-a, не мога да влизам, не мога да отворя собствения си профил и използвам профила на Елица. Направили сме общ профил, Facebook не използвам. Някои приятели ми казват, че има много обиди и много хейт на моя сметка, но не обръщам внимание. Всяко едно лично съобщение аз го чета и критиката е нормална. Аз общувам с тези хора, отговарям им, но някакви простотии и тъпотии не искам да се занимавам.

 

Какво стана с боя с Аспарух?

Не стана нищо, сега когато се видим, се поздравяваме. Нищо не е станало, но сега като приключи предаването, ще видим какво ще стане. Не вярвам, че ще стигнем чак до бой, но някакви състезания най-вероятно са възможни.

Кой според теб още заслужаваше да спечели?

Според мен, ако трябва да кажа, от мъжете нямаше грам да ме е яд Гого да е победител, също и Филип. Ако трябва да кажа за жените: бих искал Елица да е победител, защото парите пак са при мен. Този сезон жените са наистина уникални, много добре подготвени. Всяка една жена можеше да се справи с абсолютно всичко. Елица, Виктория, Жени Джаферович, Мирела, Ралица, Михаела, абсолютно всяка една жена. Зори, всяка една жена от начало е имала възможност да стигне до финал и да спечели голямата награда.

Ще има ли някога „Игри на волята“ жена за победител?

 

Ако продължават да правят толкова трудни препятствия – много трудно. Не знам каква жена трябва да е, за да може да се справи с такива препятствия, защото всички сме гледали полуфинал и финал. Не искам да подценявам жените, но аз на полуфинал повръщах. На финала изцяло изтръпнах, не знаех къде се намирам и се надявам една година ще бъде жена победител и ще бъде женски финал.

 

Какви плюсове и какви минуси имат българите?

Аз смятам по принцип, че балканските народи са едни и същи, ние по принцип сме един и същи народ, затова толкова добре се разбираме. Езикът е малко по-различен, но можем и да се разберем. Не виждам плюсове и минуси при българите, има много хубави неща. Аз тук намерих много приятели от предаването, които ще си останат приятели за цял живот. Минуси не се сещам. Навсякъде има лоши и добри хора, няма как кажа, че нещо е много по-лошо или нещо много по-добро.

 

A сърбите?

Големият плюс при сърбите е това, че ние сърбите, когато се родим, първо ни учат да псуваме. Това е вярно, защото по принцип много се псува. Ние казваме за хората, които много псуват не, че са прости, а прекалено искрени. Да бъдеш искрен и почнеш ли да псуваш, означава, че си емоционален. Може би малко сме по-искрени, малко сме по-истински, продължаваме да запазваме нашите традиции, да знаем откъде сме, гордеем се с това, че сме сърби.

Белград или София?

Еми, Белград е моят роден град, но сега с Елица ще живеем тук в София. Н мен много ми харесва София, особено сега като съм станал победител. Много хубави неща и много приятни неща и смятам, че една идея ще ми е по-лесно тук.

 

Цеца или Галена?

Галена.

Партизан или Цървена звезда?

Партизан.

Българската или сръбската скара?

Сръбската.

Пожелай нещо на хората, които гледат това видео!

Искам да пожелания на всички хора здраве, късмет и никога да не се отказват и да преследват мечтите си.

 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *