0

Участниците в четвъртия сезон на „Игри на волята“ се събраха за парти, но не всички приеха поканата.

 

Четвъртият сезон на „Игри на волята“ е вече в исотията, а учатсниците определено успяха да сформиран доста успешен приятелски кръг извън Арената и насочените към тях камери, далеч от схемите и игричките, в които се вкараха всички до един. Доказателство за това е начинът, по който всички заедно отпразнуваха финала на шоуто. Събраха за емблематично парти, което продължи до ранните часове под звуците на фолк музика.

Целият декор на партито в Planeta by Eleven бе тематичен за „Игри на волята“, а на масата участниците ги чакаха цветни шотове – всеки трябваше да вземе цвета на племето си (жълто, червено или синьо). Всички те получиха и по един медал от домакините, който се явява и като утешителна награда за финалистите, които не успяха да преборят Алекса за 100-те бона.

На ВИП партито по случай финала на „Игри на волята“ се изсипаха почти всички участници. Победителят Алекса и неговата половинка Елица, любимецът на зрителите Валери Григоров, Лефтеров, великанът Цецо, Зорница, Виктория, Фифо, Гого, Мани, Генчо, Чакалов, Касим, Ралица, Михаела. От колектива се отцепиха единствено влюбените гълъбчета Георги и Фейгин, както и приятелките Жени Джаферович и Мирела.

Източник : hotnews.bg


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *