0

Нещо, което не се вижда всеки ден в „Стани богат“ смая и зрителите, и водещия. Точно една секунда се оказа решаваща за крайния изход на доста заплетена ситуация, която в крайна сметка донесе 10 000 лв. на участничката.

Екатерина Копелин, която е дошла, за да участва в състезанието специално от Франция, преживя невероятни емоции на стола на богатството, след като баща й успя да й помогне, променяйки в последния възможен момент решението си.

На въпрос „Каква е Найда Манчева, два пъти герой на социалистическия труд и емблема на социализма в България?“ с възможни отговори „Розоберачка“, „Гроздоберачка“, „Тъкачка многомашинничка“ и „Инженер-химик“, Екатерина първоначално заложи на „Розоберачка“, но колебанието я доведе до жокер „Обади се на приятел“ – в случая на баща си.

„Това е епоха, в която съм се родила. Бях малка, но си спомням добре прехода, падането на завесата и всичко това. Според мен трябва да е била свързана по някакъв начин с петилетките, с това да бъдеш безкрайно продуктивен. Затова си я представям по-скоро като тъкачка многомашинничка, отколкото розоберачка или гроздоберачка. Не съм сигурна дали инженер-химиците, каквато беше баба ми, са ставали герои на социалистическия труд. Представям си ги като силни жени с престилки“, заяви Екатерина.

Баща й Кънчо Николов, чувайки въпроса, първоначално изстреля отговор „Розоберачка“. Попитан дали е сигурен в отговора си, той отвърна с „да“, но точно в последната секунда промени мнението си на „Тъкачка многомашинничка“, което донесе и чек от 10 000 лева на Екатерина.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *