0

Все още не е доказано, че зад побоя над Диана Димитрова стои колегата й Юлиан Вергов. Поне засега той не е коментирал директно ситуацията.

 

В понеделник предстои актьорът да бъде разпитан от прокуратурата – нещо, което се твърди, че изобщо не го притеснявало, а дори се заканвал, че и пред разследващите ще каже, че не съжалява. Освен Вергов, като извършител на деянието, наказателна отговорност може да понесе и Евтим Милошев, който е продуцент на сериала, тъй като според думите на Диана Димитрова, именно той я е изманипулирал да не подава жалка тогава срещу колегата си.

 

Според тиражираната история, преди 5 години Вергов се опитал да се раздели с Диана Димитрова, за да опита да запази брака си, но актрисата не играла честно спрямо семейството му и се опитала да се сприятели с 15-годишната му дъщеря, настройвайки я срещу майка й.

 

Вергов побеснял и в момента, в който видял Диана Димитрова на снимките на „Откраднат живот“, веднага отпуснал гнева си и я нокаутирал. Засега Вергов не говори по темата, а Диана Димитрова е повече от красноречива в постовете си.

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *