Мъжът, пребил до смърт собствената си 95-г. баба в Пловдив – кметски син и бивш полицай

Ароматизатори за гардероб - 5 аромата - 6 бр.

10.00лв.

Сервиз за кафе - стъклен - прозрачен - 12 части

28.00лв.

Детска касичка - 500 евро - метална - голяма

10.00лв.

Въртящ се поднос за хладилник

11.00лв.

Детска полицейска униформа + аксесоари

39.90лв.

Кувертюра за диван - бежова - релефен дизайн - 210 х 230 см.

38.00лв.

Детска игра - билярд

42.00лв.

Детска къщичка - Палатка за игра - Ферма - 95 x 72 x 102 см

44.00лв.

Касичка прасенце - Керамична - 17 x 15 x 17 см.

12,00 лв.

Органайзер за бутилки за хладилник - 20.5 х 10.5 х 10 см.

6.00лв.

Бившият полицай Иван Дачев е мъжът, който е пребил почти до смърт 95-годишната си баба. Гена Кръстева е приета вчера в болница, в изключително тежко състояние, предава TrafficNews.

 

 

 

Тя е била в безсъзнание, с тежки травми по лицето и главата. Възрастната жена е настанена в УМБАЛ „Свети Георги“  и е в кома. Заради преклонната й възраст , лекарите не знаят дали ще оцелее.

 

 

 

Дачев , който е син на бившия кмет на община „Марица“ Запрян Дачев, е задържан в ареста.

 

 

Както съобщихме по-рано, преди около 21 часа внукът, който често консумирал алкохол, се прибрал отново пиян. Той е влязъл в стаята на възрастна жена и започнал скандал. Напрежението ескалирало и мъжът започнал на удря баба си в главата, докато тя в спряла да се движи. След няколко часа Дачев отново я пребил, този път още по-жестоко. Оставил я да лежи пребита, без да провери състоянието й.

 

 

 

На сутринта бабата е била намерена от жената, която се грижи за нея в много тежко състояние, със затворени очи, цялата ѝ уста била в кръв, блузата ѝ била цялата в кръв.

 

 

 

Уплашена служителка, която полага грижи попитала внука какво се е случил, а Дачев спокойно отвърнал, че просто е паднала от леглото.

 

 

Жената се усъмнила и извикала Бърза помощ. Докато чакали линейка, внукът заявил: Няма смисъл от линейка, тя иска да си умре вкъщи.

 

 

 

Направено е освидетелстване със съгласието на внука на бабата. Той е задържан за 24 часа.

 

 

До 2010 година Иван Дачев  бе оперативен работник в Трето районно. След като служител на управлението извади серия нарушения и нелицеприятни данни за ръководството и част от привилегированите служители, последва прокурорска проверка и част от полицаите бяха уволнени дисциплинарно. Срещу Дачев имаше дисциплинарно производство,  че е предупредил свидетел за текущо разследване. Също така негови колеги твърдяха, че съвместява полицейската работа с частен бизнес и отдава машини за кафе под наем. Баща му пък заяви, че уволнението на сина му е политически удар срещу него.

 

 

 

След като напуска редиците на МВР, Дачев се занимава с „консултантска дейност“. Каква обаче – никой не знае. Междувременно се замесва в серия скандали и престъпления. През 2019 г.  Дачев е задържан в Трето районно, след получен  сигнал за скандал на ул. „Васил Левски“ в Кършияка.  Той пътувал със автомобила си „Хюндай“ и влязъл в спор с друг водач на пътя за предимство.

 

 

 

Дачев настигнал другата кола, започнал да се движи паралелно с нея, отворил дясната врата и се опитал да блъсне с нея съседния автомобил. В близост се оказал патрул на КАТ, който извършвал регулярна проверка и другият водач, 45- годишен пловдивски архитект, помолил полицаите за съдействие. Спорът започнал от дребно пререкание на пътя,  ескалирал до закани за саморазправа.

 

 

 

Тъй като бил във видимо неадекватно състояние, катаджиите поискали да направят тест с дрегер и драг чек на Дачев, но той отказал. Ползвайки правата си по закон, с които е добре запознат като бивш служител на реда, отказал да отиде и на кръвна проба в болницата. Заяви на униформените, че е полицай. Той бил отведен в ареста, а срещу него е образувано бързо производство за хулиганство.

 

 

 

През 2020 година Иван Дачев бе едно от лицата на протестите в Пловдив, като се представяше за репресиран. Той бе лицето, което внасяше уведомленията за протестите всеки четвъртък и също така громеше статуквото в речи на площада.

 

Междувременно се готвеше за триумфално завръщане в системата на МВР и саморазправа с всички, замесени в уволнението му.

 

Трафик нюз

3D Раница Batman, Черен, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Промоционален комплект Disney Minnie, 2 Части, Раница, Мешка

24.9лв.

Детска престилка с шапка за готвене My Little Pony, 2 части, 100% Полиестер, Многоцветна

17.3лв.

Алуминиева бутилка за вода Spiderman, С капак, Пластмаса, 500 мл.

14.9лв.

Поларено одеяло Frozen, 100% Полар, 130 x 170 см.

28.3лв.

Кутия за съхранение на играчки Disney Frozen, Синя, 100% Полиестер, 31 см.

38.3лв.

Кош за съхранение Paw Patrol, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.

3D Раница Spiderman, Полиестер, 31 см.

39.0лв.

Възглавница Paw Patrol, Сива, Цифра 3, 100% полиестер, 40 x 40 см.

15.4лв.

Кош за Съхранение на играчки Spiderman, 100% Полиестер, 36 х 36 х 58 см.

14.7лв.