0

Димитър Господинов-Гуспа напусна рано „Фермата“ тази година, но явно не си е губил времето, защото е на път да стане баща отново. През лятото той призна, че е разделен с жена си Мая и има нова любов.

 

Тогава той обясни по повод епизод от „Смени жената“ следното: „Епизодът беше заснет преди 2 години, в началото на 2020 г. От тогава се случиха много неща в личен план и с Мая към днешна дата сме разделени. Въпреки това ние имаме прекрасни взаимоотношения и възпитанието и грижата за децата ни е наша обща кауза и цел в живота.

 

С този пост не търся никаква дискусия или съпричастност, както и неразбиране или отхвърляне. Вярвам обаче, че всеки има право на избор и днес и двамата сме щастливи с хората до себе си и живота, който живеем. Ивко и Криси са неотлъчно до нас, подкрепят ни и ни обичат, както и ние тях, а това е най-важното за мен и нея“.

 

Към днешна дата ситуацията се е развила и както се казва щъркелът скоро ще посети него и новата жена до него Славия Иванова, пише life.dir.bg. Той написа в Инстаграм: „Нашата любов ще си има име и живот! Благодарим на всички наши приятели, които бяха винаги до нас, благодарим и на тези, които не бяха, защото това ни направи по-силни, по-смирени и по-добри хора. Щастливи сме, защото чистата любов, ражда любов“.

 

Гуспа, който развива бизнес с приключения в природата, също така разказа преди време отново в социалните мрежи, колко много му е повлияла в положителна посока Славия – променила мисленето му, внесла светли тонове в дните му, описва я като страстна и лудо влюбена в живота.

 

В първия сезон на „Фермата“ той отпадна на крачка от финала. Славия Иванова работи като бизнес консултант.  

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *