0

„Рали, този пръстен на ръката?“, така започна един от по-интересните разговори в „Черешката на тортата“ тази седмица, в която готвят и гостуват участници от „Игри на волята“. Въпросът дойде от Мирослава и е към Ралица, фитнес шампионката, която се оказа и страхотна домакиня, пише Vbox7.com.

„Сгодена съм“, призна Ралица и разказа как се е случило предложението. Венцислав, половинката на риалити звездата ѝ предложил навръх рождения си ден. „Бяхме се събрали много голяма компания и изненадващо ми предложи, аз изобщо не очаквах“, разказва тя.

Половинката на Ралица пуснал любима тяхна песен, извадил пръстена, паднал на колене. „Беше много емоционално“, спомня си тя.

Сватбата обаче засега не е ясно кога ще се състои. „Когато дойде“, лаконична е Рали и признава, че очакванията са ѝ организирането на едно такова събитие да ѝ донесе много стрес, защото иска всичко около събитието да е, както тя иска.

Темата „сватба“ коментира и Генчо, който заяви, че голяма, луда, шумна и балканска сватба просто няма да му се размине. Просто баща му нямало да му позволи венчавката му да е различна.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *