0

Фалшив пластичен хирург предложи 100 000 евро на Джулиана Гани, а после тя се оплака, че я е измамил.

 

Той предложи на моделката да използва лицето й, за да я оперира и после да я сложи като реклама на самолет.

Новоизгряващият инфлуенсър Боян Тодоров влезе в ролята на известен турски експерт на видео, заснето на което се обажда на Гани и прави изкушаващо за нея предложение.

 

В телефонен разговор той й предложи да бъде лице на турска клиника за пластична хирургия. Примамва я с дългосрочни обещания и висок хонорар. Това, което най-много разпали апетита на Джулката, беше предложението лицето й да бъде брандирано на самолет.

 

“Това е страхотно!“, развълнувано му каза неподозиращата Гани.

Боян очевидно бе избрал много точно своята жертва за поредната шега, защото щом чу за пластични операции, Джулката забрави всичко. С голям интерес тя започна да пита дали ще правят абдоминопластика – операция на корема, след като роди второто си дете. Пловдивчанката е готова да изостави нейния хирург, който досега я е коригирал, щом чу че друг я уверява, че турската клиника ще я разкрасява безплатно.

 

Толкова развълнувана от новата оферта, някакси пропусна да чуе подробноста, че ще бъде възнаградена със 100 000 евро за усилията си. Клиниката “Хепи Джиджи” в превод означава щастливи гърди. Освен това, бе най-щастлива от факта че лицето й ще лети в облаците и външния й вид ще бъде по-добър, след като излезе от родилното.

 

“Дайте ми един ден да помисля как да споделя на лекаря ми, нямам договор черно на бяло с него, но искам да му споделя и ще ви звънна“, каза Гани уверено.

Нито за миг Гани не се усети, че става въпрос за “шеговит разговор”.

Във видеото, заснето от Боян, на Джулиана не й се казва, че й връзват тенекия.

 

Източник: plovdiv24


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *