0

Дамата не чака на доходите на мъжа си, въпреки че са впечатляващи

Половинката на новинаря Ники Дойнов печели солидни доходи от пенсионни осигуровки.

Отскоро Петя е започнала работа в една от най-големите компании, които се занимават с допълнителното пенсионно осигуряване, известно сред народа като „втора пенсия“. Позицията й е на агент по продажбите, което означава, че е задължена да набира нови клиенти на фирмата, а от всеки сключен договор печелела проценти. Доскоро жената на водещия на новините по Нова телевизия работеше в съвсем друг ресор, а именно недвижимите имоти.

 

Въпреки че съпругът й Ники Дойнов получава една от най-високите заплати в телевизията, която се говори, че е близо 20 хиляди лева месечно, атрактивната брюнетка предпочитала да работи и да разполага със свои доходи, а не да харчи тези на мъжа си. Самият Дойнов, който дълго време бе заклет ерген, също одобрявал, че половинката му не е мързелива. Вместо да виси по елитните салони за красота и по масите на шикозните заведения в София, предпочитала да работи.

 

50-годишният телевизионер се ожени за Петя едва през лятото на 2021 г., макар двамата да бяха станали родители на син Марко 4 години преди сватбата. Тържеството им се състоя в частна луксозна винарна край Ивайловград. Преди това пък сключиха църковен брак в храма „Преображение Господне“.

 

На сватбата им присъстваха 80 души, сред които и много от колегите на Ники от телевизията. За щастливия повод един от най-богатите тв водещи у нас подари на жена си нов дом. Цялото семейство живее в баровски апартамент, обзаведен по поръчка, намиращ се в елитна новопостроена кооперация в близост до тази на Цветан Цветанов в столичния кв. „Изток“.

 

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *