0

Търпението на хубавицата вече поддава пред постоянните опити за майтап на Кадиев

Този път Деси Стоянова едва сдържа нервите си след поредната адски неуместна шега на Сашо Кадиев.

 

Водещата на „Преди обед” по bTV Деси Стоянова буквално избухна в коментара си за случая с разменените бебета в столичната болница „Шейново”. Необичайно за нея, тя повиши тон и ръкомахаше, докато обясняваше колко ужасна е тази грешка.

 

Журналистката, която е и майка, беше категорична, че случаят ще причини огромна психологична травма. Тя убедено заяви, че родителите трябва да си търсят правата и да поискат огромно обезщетение от болницата. Стоянова беше крайно възмутена и от начина, по който една от майките е била уведомена за случая и как при нея дошла да я убеждава, че „и другото дете е много хубаво”. Думите ѝ намериха подкрепа от седмичния коментатор в „Преди обед”, спортният журналист Ники Александров

 

„Ако това беше някоя болница в западна страна, щеше да е пред фалит, след като плати обезщетението”, коментира той. Александров обаче цитира и статистика, която сочи, че в САЩ годишно има 28 000 случая на разменени бебета.

 

Двамата обърнаха внимание и на страха, който ще обхване много родители след огласяването на случая.

„И аз съм раждал в „Шейново”, опита да се пошегува Сашо Кадиев.

 

В отговор той получи такъв смразяващ поглед от колежата си Деси Стоянова, че веднага разбра, колко неуместно е било да осмива ситуацията.

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *