0

В своята автобиография Камата разказва интересна случка, свързана с легендарния бразилец Роналдо

През сезон 1996 – 97 Барселона печели Купа, Суперкупа на Испания и КНК, а за каталунците един до друг играят Христо Стоичков и Роналдо. В своята автобиография Камата разказва интересна случка, свързана с легендарния бразилец, предава Gong.bg.

„Роналдо ме попита в колко часа е утрешната тренировка, а аз му намазах ските, отговаряйки му сърдито: „Утре почиваме бе, новобранец!“ И той, естествено, не се появи на заниманието.

Телефонът му бе изключен и настана паника. Започнаха да го издирват по спешност, питаха тревожно дали някой знае нещо. Траех си и чаках развръзката. Към средата на тренировката нашият се появи ядосан и с потно чело – карал от тях с бързината на линейка.

И притеснен се заоправдава: „Стоичков ми каза…“ Веднага го срязах: „Ей, момче, аз да не съм ти секретарка?! Намуси се, но след тренировката още в съблекалнята се сдобрихме. Поканих го за моя сметка на вечеря, за да му покажа най-добрия ресторант в града, плюс още едно-две хубави места за релакс. Ухили се веднага с неговата маркова усмивка“.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *