0

За пореден път фенове на хубавицата я аплодират за думите й

Деси Стоянова не крие възрастта си. Напротив – водещата на „Преди обед” по Би Ти Ви дори е горда със своето ЕГН, като се има предвид, че годините не й личат по никакъв начин.

 

„Въпросът „На колко си години?“ често смущава. Аз никога не съм имала проблем да му отговарям. И защото нямам проблем с това, че вече не съм на 20. И защото е много приятно, когато кажа „47”, да видя насреща искрена изненада в очите на питащия”, сподели в социалните мрежи звездата.

 

Тя обаче не скри, че добрата й външност не е въпрос само на добър ген, а се дължи и на сериозни грижи, които полага за кожата си. Водещата признава, че използва услугите на дерматолог, който поддържа младежкия й външен вид.

 

За разлика от други родни знаменитости, които прекаляват с тунинга, тя държи всички намеси в лицето й да бъдат деликатни и невидими за нетренирано око. „Да изглеждаш добре и да харесваш това, което виждаш в огледалото, е ключово за самочувствието.

За мен е ключово и друго – противодействието на следите на времето да става деликатно и незабележимо”, твърди Деси Стоянова.

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *