0

Промяната във външния вид е голяма

Първият български риалити сериал, „София ден и нощ“, доби огромна популярност навремето, когато приковаваше българския зрител пред екрана. Сред най-харсваните образи, наред с този на Митака, бе „лошото момче“ Марио.

 

Готиният, но с чепат характер, мускулест мачо идеално се допълваше с гаджето си Джулия, изиграна от сладураната Теди Цветкова.

Няколко години минаха от края на сериала, но повечето от героите в него са си същите и до днес, още повече, че почти всички са млади хора. Невероятна обаче е промяната у въпросния Марио или Адриан Зурков, както му е истинското име.

 

Знаем, че той не продължи с актьорството, а се хвана с това, което умее най-добре – да помпа мускули. Адриан доста време живееше и зад океана – в Щатите, където е и брат му. Там той работеше във фитнес зала, а паралелно с това изготвяше индивидуални режими и тренировки на всички желаещи в интернет.

 

Днес обаче Зурков пусна снимка, на която просто не е той. Не може да бъде! Пуснал брада, Адриан изглежда рязко състарен и загрубял, нищо общо с момчешкото си излъчване преди.

 

„Не казваме, че е грозен, не – за мъж си е готин, но просто промяната му е потресаваща“, коментират в нета, цитирани от razkritia.com.

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *