0

Чаровната синоптичка на NOVA Гери Малкоданска признава, че е заченала и износила бебето след молби пред чудотворната икона на Богородица – „Златна ябълка“ от асеновградския кв. „Горни Воден“.

Хубавицата слезе от ефир още в началото на лятото, без да разрива каква е конкретната причина, но скоро стана ясно, че ще дари с трето дете мъжа си. Той има дъщеря Джули в тийнейджърска възраст от първия си брак, но почти не я показва и избягва да говори за нея.

 

Малкоданска е много щастлива, че молбите й за второ дете се сбъднаха и успя да изкара по-лека от първата бременност, когато синът й Лео се появи в началото на 7-мия месец след двумесечна битка за живота му, пише “Хотарена”.

„Идва една беда и ако не се изправиш достатъчно бързо, идва и втора, и трета и изпадаш в цикъл от лоши неща. Така стана и при мен. Загубих кучето си, а на другата сутрин имах час за преглед, на който да проследя как се развива детето. На този преглед ми казаха, че има голяма вероятност да родя в петия месец. Оттам насетне започнахме лечение това да не се случи. Имаше глътка свеж въздух и после – пак. Озовах се в болница, която не напуснах много дълго време, за да стигнем до самото раждане”, разказа преди време чаровната синоптичка.

 

Поради тази причина страхът за Белла бе голям. Близки до дългокраката хубавица издават, че тя предпочитала да си почива и да пази леглото през всичките месец на своята бременност. Така я посъветвали и лекарите. През последните месеци Малкоданска не бе много активна и в социалните мрежи – публикуваше само стари снимки и скри корема си от суеверие.

 

Гери слезе от екран още през лятото, когато е била в началото на своята бременност, но умишлено искаше да се пази. Дългокраката красавица и малката й щерка са вече в луксозния си дом и се радват на първите си дни заедно. Плевенчанката не мисли да се връща на екран преди малката принцеса да навърши поне годинка, за да може да я остави на грижите на майка си, която живее в същата кооперация, но на друг етаж, за да помага на известната си щерка.

Въпреки че е много заета покрай новороденото, синоптичката вече е успяла да почерпи колегите си от Нова тв. Писателят Георги Блажев от предаването „На кафе” се похвали, че щастливата майка им е занесла питка, която бързо била изядена. „Излязла право от Лувъра на въглехидратите, това е питката, с която Гери ни почерпи за раждането на своята Белла”, сподели панелистът на Гала в мрежата.

 

Източник: Марица


Like it? Share with your friends!

0
admin

0 Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *