Зловещи черни магии открити в къщата на Емил Димитров

Инфрачервен вибриращ масажор за цяло тяло InnovaGoods, С 5 приставки, 15 x 16,5 x 11 см.

49.90лв.

Магнитни масажиращи чехли с акупресура InnovaGoods, 2 размера

35.00лв.

Силиконови разделители за всички пръсти на крака с подложка за метатарзалната част на ходилото (Опаковка от 2 бр.)

17.50лв.

Компресивни чорапи - при болки в глезена, свода и петата на ходилото

12.50лв.

Сироп за простата - 410 гр.

10.00лв.

Стягащ антицелулитен клин

21.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Био пчелен мед с Витамин C + Шипка и Прополис, Биохерба, 280 гр.

9.50лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Електрически ръчен масажор за цяло тяло INNOVAGOODS

68.00лв.

Ако беше жив, боготвореният от публиката Емил Димитров щеше да навърши 82 години. Роденият на 23 декември певец обаче си отиде само на 65, но остана завинаги в сърцата на българите. Според семейството му нелеката му съдба, изпълнена с драматични обрати, донякъде е била отключена от прокоба, надвиснала над естрадната звезда. Още от младостта му срещу него били правени магии от близки хора и колеги, провокирани най-вече от завист заради грандиозните му успехи. Приживе Димитров неведнъж посещавал и лично прочутата пророчица баба Ванга именно с цел да потърси помощ.

 

С тайнствени ритуали тя разваляла магиите върху него, като му казвала и чие дело са, но у Емил никога не се пробуждало желание за мъст, макар да знаел поименно зложелателите си.
Шокиращото обаче е, че 17 години след неговата смърт семейството му продължавало да намира черни магии в дома им. Синът на певеца – Емил Димитров-младши, и съпругата му Жаклин все още живеят в легендарната къща на естрадната звезда в столичния квартал „Княжево“.

 

„Магии винаги са правили. Вкъщи намираме какво ли не, дори след смъртта му. Да са живи и здрави тези, които са вършили всичко това и продължават да го вършат. Емил никога не си е позволявал да злослови срещу свой колега, не просто не обичаше, а презираше клюките“, коментира синът на големия изпълнител.

 

По негови думи още от дете той знаел, че магия е разделила баща му и майка му Мариета, но сега му било чудно защо „набезите“ срещу роднините на обичания певец продължават и в дома им непрекъснато се натъкват на съмнителни вещи. Наследникът на естрадната легенда обаче няма вяра на ясновидки и гадателки и затова избягва да търси помощ от такива, предвид, че в днешно време е пълно със самозванци.

 

Въпреки лошата енергия на къщата синът на Димитров е категоричен, че не би се разделил никога с имота, независимо колко висока цена му предлагат. Той съхранява и абсолютно целия архив на баща си. „Пазя всичко. Освен че живея в къщата му, не съм продал и един буркан негов. Научил съм и сина ми да пази всичко. Бях дал архива на Емил на Историческия музей в Плевен, но е странно, че след като се смени ръководството там, закриха експозицията и ми върнаха всички неща. Добре че не ги дарих, че сега можеше всичко да изчезне. И сега синът ми ще се разпорежда с вещите“, сподели Емил Димитров-син.

 

Той и съпругата му се грижат добре и за вечния дом на певеца, който е погребан в Алеята на артистите на Централните софийски гробища. Преди години обаче жената на брат му Юлиян искаше да събере тленните им останки заедно, защото съпругът ѝ пък е погребан в Малашевските гробища. Там били и урните на родителите им. Идеята ѝ обаче не срещна одобрение и не се осъществи, защото синът на музикалната легенда не се съгласи да местят тленните останки на баща му.

 

Източник: Ретро

5 в 1 отварачка Innovagoods с многофункционално действие

15,20 лв.

Диспенсър за питиета - Глобус

62,00 лв.

Абсорбатор за влага и предотвратяване на мухъл, 3 бр.

11,20 лв.

Комплект уреди за приготвяне на суши (+подарък рецепти за приготвяне) INNOVAGOODS

24,90 лв.

Универсална отварачка за буркани, консерви и бутилки InnovaGoods, 27 x 15 x 5 см.

30,90 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти)

12,00 лв.

Компактно куфарче за барбекю от 18 части Innovagoods

48,50 лв.

Уред за рязане със 7 приставки (+рецепти) InnovaGoods, 27,5 x 8,5 x 11,5 см.

44,00 лв.

Комплект японски ножове InnovaGoods Kitchen Cookware, с професионален калъф за носене

56,00 лв.

Олекотено одеяло с ръкави

49,00 лв.