0

Слави Трифонов и неговитe сценаристи публикуваха на страницата на телевизия 7/8 във Фейсбук нова песен, подобна на тази за Лена Бориславова. Този път тя е посветена на служебния премиер Гълъб Донев и на Стефан Янев..

Обяснениeто, което е публикувано преди клипчето гласи, че това е конкурс за политическа песен „Поли Тиk-Тоk“.Хората са призовани да им пращат своите политически песни, а те ще ги излъчват в ефир.

„Първата песен в „ПолиТик-Тоk“ вече прозвуча! Изпратете ни вашите песни на scenaristi@sedemosmi.tv – ние ще ги пуснем в ефир или ще ви поканим на живо да ги изпеете“, гласи постът на сценаристите в социалната мрежа.

„Раснала Янева, мъжка пораснала. с еполети, с други мурафети, станала премиер. Радев я хареса, хареса-бендиса. И му предложи, процент заложи, махайте ИТН.

Хей, хей, гълъбице, гълъб-доневице, мома Янева. Кой ще се намери кинти да намери за третия мандат“, е част от текста на новото произведение. Според запознати с фолклора парчето било кавър на народната песен „Мома Яница“.

Втората песен с пиперлив текст се появява малко след скандала с песента за Лена Бориславова, която взриви социалните мрежи. В нея бившата шефка на кабинета на Кирил Петков беше наречена “уморена кака Лена, гладна хиена”. Бориславова оповести, че ще съди Трифонов. От ПП казаха, че застават зад нея.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *