0

Скандалите съвсем не приключиха с големия финал

Сезон осем на едно от най-гледаните и коментирани риалитата в родния ефир „Фермата“ отдавна приключи, но феновете не спират да се интересуват какво се случва с участниците в него, както и стопанството, което градиха с ръцете си повече от три месеца.

 

Любопитството на някои ги отвежда на брега на язовир „Диканя“ където бе заснет сезонът. Тези, които са го посетили, коментират, че даже няма табела, която да упоменава, че там се намира стопанството.

 

Разходката по терена на „Фермата“ показва тъжна картинка на изоставени постройки на милостта на природата и зимния сезон добавя още по-голяма тъга към всичко, което гледахме с такъв трепет повече от три месеца.

 

Всичко е съсипано и в окаяно състояние, коментират разхождащите се из стопанството. Все пак тази ферма е най-съхранената от всички останали досега.

Силно впечатление направи липсата на вода в язовира и кейовете, които градиха фермерите, са далеч на сушата в сравнение с това, което виждахме по време на излъчването.

 

Други посетители изразиха същото мнение и разочарование от поредната изоставена и запустяла и никому непотребна ферма.

Всичко е разрушено има само останки

 

Ходих скоро, влязохме само да разгледаме. Всичко е изоставено.

Може да посетите фермата, ресторанта не работи.

 

Междувременно вървят кастинги за предстоящия сезон, за който Иван и Андрей казват: „Гарантираме за своевременна реакция при напечени случаи!“ и приканват желаещите се да се запишат за новото вълнуващо приключение.

 

Източник: Марица


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *