0

Наближава старта на най-романтичното риалити в родния ефир „Ергенът“ и вълнението нарасна. Преди да вдигнат завесата и да покажат лицата на част от участничките, фокусът беше върху Евгени Генчев, пише Vihrogon.bg. 

Голяма част му симпатизират и задават въпроса, как интелигентен и световно известен музикант се е съгласил да участва. Но пък красавиците го изместиха веднага след като станаха ясни някои от тях. Някои от дамите се оказаха познати на фенове на социалните мрежи, тъй като се изявяват като инфлуенсъри и привлякоха погледите върху себе си.

Ето някои от най-обсъжданите дами още преди старта на предаването. Една от тях е Айлин Бобева, изявяваща се като модел и инфлуенсър. Освен това дамата е и медалистка от световно първенство по Шотокан Карате До. Тя обаче изглежда не обича да показва в инстаграм бойните си способности.

Айлин впечатлява последователите си с бляскавия си богаташки живот, в който води.

Една от любимите й дестинации е Дубай, откъдето често пуска снимки в шикозни ресторанти „на покрива на света“, пие скъпи коктейли вероятно в страхотна компания.

Кристина Пламенова стана „Мис София“ през 2019-а, а през 2022-а беше избрана за „Мис Вселена България“. Преди броени дни Кристина пък се завърна от Съединените щати, където ни представи на световния конкурс „Мис Вселена“.

Боряна Лекова е красавицата, която разпознаха феновете й в инстаграм, където се изявява като инфлуенсър.

Освен нея разпознаха и поп фолк певицата Джия с истинско име Гергана Анчева. Малко хора са чували за нея, освен може би върлите й фенове, но това ще се промени със старта на един от най-гледаните романтични формати.

Дамите в по-голямата си част са минали през модните подиуми или в конкурси за красота, тъй че задачата на Евгени Генчев се очертава много трудна. Общото впечатление от дамите е почти еднаквата визия, поне на тези, които видяхме дотук.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *