0

Слави Трифонов е направо преобразен. До неотдавна съсухрен и блед, със зловещ бял тен и с хлътнали очи, в края на миналата седмица политикът шумен изненада всички със свежия си външен вид. Той се появи на пресконференция на партията си „Има такъв народ“ в цветущо здраве и пращящ от енергия, пишат колегите от „България Днес“.

Дългия наистина изглеждаше чудесно за радост на феновете си и показа физическа форма, в каквато не сме го виждали от годините, в които беше всяка вечер на екрана на шоуто си.


Слави Трифонов демонстрира наистина много подобрена физическа форма, която радва феновете му.

Нямаше и помен от приличното на череп лице, което ни плашеше през последните 2 години, дори по бузите на Слави се забелязваше естествен цвят.

Източници разкриха, че Трифонов едва сега се е отървал от последиците на инфекцията с ковид, която напълно изтощила организма му през пролетта на 2021 г. Слави се е подложил на нова терапия, с която е обновил всички клетки и лечението е успяло да закрепи дори засегнатите от множествена склероза нервни окончания, заради които страдаше зрението и походката му. Информацията идва от лекари – истински светила в своята професия, които се грижат за Слави Трифонов през годините.


Слави Трифонов в компанията на своя колега и приятел Ивайло Вълчев отговаря на въпросите на журналистите.


С моментаната си форма Слави Трифонов напомня на тази, в която беше, когато водеше своето шоу по „бТВ“.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *