0

Азис изригна в социалните мрежи и изля яда си върху журналистите и феновете си, които постоянно му пришивали някого за ново гадже и бълвали измишльотини за личния му живот.

 

Поводът е провокативният кадър, в който Краля на попфолка е в опасна близост с младия изпълнител Антонио. Кадърът заля Мрежата и веднага отприщи коментари, че Костинбродския славей най-вероятно е забил ново гадже.

В отговор на това Азис иронизира с нова порция нежности с младата надежда в лекия жанр в инстаграм профила си и избухна с гневни коментари.

 

Какво ви става бе хора? Изкарахте ме най-големата к***а на света! Който се доближи до мен и хайййййдеее бам любовник. Всеки ден се будя с нови деца, жени любовници и гаджета мъже. Па много оборотен бе! Кога смогвам с всичките, Бог знае!? 12 години съм кротък без каквито и да било снимки, откровения или каквото и да било, свързано с личния ми живот или мъже.

 

И вие не спряхте, просто не искате! 12 години само музика от мен, а вие ме омъжвате, развеждате и убивате на няколко пъти. Никакви провокации от моя страна, а вие полудявате повече и повече“, изцепи се попфолк звездата. И завърши: „Аз съм на 50 год. почти.

 

Как и от къде черпя сили за всичките любови, вие трябва да знаете. Некъв Super Hero трябва да съм…“.

Явно Азис е поизнервен напоследък, след като си поизпусна нервите и скастри феновете си по време на участие… 

Източник: plovdiv24


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *