0

Мъж от Плевен сигнализира в социалните мрежи за случай на насилие от полицаи. Той твърди, че синът му Емил е бил пребит от четирима полицаи, които са били извън работно време.

„На 11.02.2023 г. в 4.00 ч. сутринта пред дискотека “ Анаконда “ синът ми Емил бе бребит и смлян от бой от четирима полицаи / цивилни, извън работно време/, с които не е имал пререкания, спор и каквото и да било. Не ги познава дори“, пише бащата във фейсбук профила си.

Бащата на пребитото момче, Костадин Недялков, твърди, че полицаите нападнали сина му, когато той излизал от дискотеката. Побоят бил жесток, твърди бащата.

„Бой, както се бие куче. Не, не като куче, защото то има правото да вие и да скимти от болка. Той не е имал правото дори да изреве, защото през цялото време на боя е бил в безсъзнание“, пише още Недялков.

От боя момчето си глътнало езика. Намесили се охранителите на дискотеката, които му извадили езика.

„Други момчета, негови приятелчета, които излизат от заведението го познават единствено по маратонките. Бил е труп на плочките обезобразен“, пише още той.

„Правим пълна проверка по случая. Няма да крием никого, виновните ще си понесат отговорността“, това поясни шефът на ОДМВР-Плевен комисар Веселин Вътов пред „24 часа“.

От думите му стана ясно, че замесени полицаи в случая вероятно наистина има, но посочи, че ще излязат с пълна инфомация след извършената проверка.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *