0

Реми и Пол Хогард са семейство, което има над 50-годишен опит в създаването на пясъчни скулптури в 25 държави по света, пише ladyzone.bg.

Броени дни преди Деня на влюбените – Свeти Валентин, Реми и Пол създават романтична изненада на плажната ивица в Бургас. А потребителите в социалните мрежи вече изразиха възхищението си от огромните сърца, изработени от семейството творци.

 

 

@sandsculpt #sandsculptors #sandsculpt #paulhoggard #sandsculptures #burgasbeach #sandheart #remyhoggard #sandman #valantinesday ♬ Valentine’s Day – Balloon and Ben


Композицията на плажната ивица е от 17 пясъчни сърца.

 

 

„Направихме композицията за Деня на влюбените, за да има много романтика край морето. Пожелаваме на всички да прекарат една седмица в романтика“, заявява Реми Хогард.

 

Хогард изработват скулптури само от пясък и вода. Те могат да бъдат създадени както на закрито, така и на открито. Основната съставка при изработването им е пясъкът, затова от съществено значение е неготово качество.

 

 

В своя сайт за скулптури семейството казва: „За нашите клиенти ще осигурим най-добрия местен пясък“. За по-големите поръчки, които получават, бизнесът им разполага със скулптори от световна класа, които работят за тяхната компания – Sand Artist.

Семейството пояснява, че когато скулптурите са завършени, те имат възможност да ги защитят от атмосферни влияния, така че да издържат месеци на закрито или седмици на открито, ако разбира се не бъдат докосвани.


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *