0

Рапарът Станислав Найденов – Спенс и майката на най-малкия му син – Петра, се разделиха преди няколко години. Първо Петра завежда дело за домашно насилие срещу рапъра, но не успява да го съди. След това, тя заживява със сина си при новият й партньор – бизнесменът Веселин Кавръков.

Тогава Станислав вади скандални чатове в социалните мрежи между него и нея. От тях става ясно, че редовно подаръците, дори хляб, които е изпращал на сина си, са отивали в кофата за боклук.

„Едно е почти сигурно – когато използваш кофата за боклук, за да хвърлиш там дрешките и хляба купен с любов от мен за сина ми, няма как да успокоиш съвестта си и жертвата да си ти. Как иначе ще излезе, че Спенс не е купил нищо на сина си? Поне дрешката можеше да дариш на майка в нужда“, пише рапърът, пише „Телеграф“.

И жената на рапъра Спенс му заведе дело за домашно насилие, като Андреа на Васил Драганов след раздялата им. И двете дами обаче го загубиха.

„Спечелих делото, което бившата ми вече половинка г-жа Петра Вълчева заведе срещу мен за твърдяно за извършено спрямо нея „домашно насилие“, изразяващо се в акт на вербална агресия срещу нея, във време когато вече отдавна не бяхме заедно“, написа в писмо до медиите Станислав Найденов.

Войната между тях е най-вече за сина им Максим, който скоро стана на 5 г. За последно по Коледа музикантът се ожали, че майката на детето прави спънки то да прекарва празниците с баща си. Той каза: „За най-голямо съжаление на г-жа Вълчева и семейството й, която между впрочем уважавам и към което имам добро отношение, общото ни дете ще носи моите имена – Максим Станиславов Найденов.

За правото да бъда в живота му и той да ме познава, въпреки щенията на майка му, искам да расте с обичта и закрилата на по-големите си брат и сестра. Ще се боря и съм готов да платя всяка цена, в това число достойнството ми да не бъде пощадено, дори да няма пощада и за най-близките ми хора“


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *