0

Собственик на куче е готов да продаде къщата си, за да си позволи животоспасяваща операция за своето „малко ангелче“ – домашния му любимец куче. Съкрушеният Джаксън Фийли е решен да плати 20 000 паунда, които ветеринарите са му поискали, след като двегодишното куче Рамбо е получило хиповолемичен шок. Това спешно състояние се причинява, когато при тежка загуба на кръв или други течности сърцето не е в състояние да изпомпва достатъчно кръв към тялото, което оставя Рамбо в интензивното отделение в продължение на 10 дни.

Изправен пред такава огромна сметка, служителят на затвора Джаксън казва, че ще направи всичко необходимо, за да я покрие, дори това да означава да продаде собствената си къща, съобщава Express.co.uk.

Невероятната щедрост на почти 500 непознати – някои от които са останали анонимни – досега е събрала малко повече от 7 000 паунда на страницата на Джаксън в GoFundMe. Сега служителят на затвора казва, че би „продал къщата си“, за да я запази жива, и призовава за финансова помощ.

Споделяйки тежкото си положение онлайн, Джаксън обяснява: „Пиша това, за да ви помоля за каквато и да е малка помощ, за да ми помогнете да върна моя малък ангел у дома.

„Рамбо е само на 2 години, тя е най-красивата, най-прекрасната малка душа на света и не обича нищо повече от големия си брат Роки, бяга при баба и дядо и се чувства топло и уютно вкъщи, докато облизва лицето на всички. Тя заслужава много по-хубав живот от това, което й се случва.“
Джаксън от Уигън казва, че „на практика е живял при ветеринарите“, откакто Рамбо е показал първите си признаци на заболяване на 20 януари.

Оттогава тя е получила гастроентерит, тежка пневмония и колапс на белия дроб.

„Първоначалната причина все още не е известна, но състоянието, в което Рамбо се намира в момента, доведе до това, че тя е в интензивно отделение под 24-часово наблюдение.

„Притеснението е, че сега има вероятност в белия дроб на Рамбо да се е образувал абсцес, чието отстраняване ще изисква сериозна операция.

„Никога няма да си простя, ако не успея да й дам най-добрия шанс да се справи с тази ужасна ситуация.“

„Ако най-лошото се случи и Рамбо се нуждае от сериозна операция, разходите за нея, както и за последващите грижи, са нещо, което трябва да мога да дам на моето малко момиченце.

„Аз съм служител в затвора, така че няма как да покрия тази сума пари“.

„Тя е само на 2 години, тя е моят свят и бих продал къщата си, за да я запазя жива.

„Съкрушен съм, като гледам как тази прекрасна малка душа преминава през нещо толкова ужасно. Всичко, което хората могат да отделят, ще има огромно значение.“


Харесайте и Споделете с вашите приятели!

0
admin

0 Comments

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *